Påsk

Purrmjau

Nu har påsken officiellt börjat, eller de tvåbenta i huset håller på och tjatar om det, jag bryr mig mest om att få lite godis nu och då, och mat o sömn förstås så är jag nöjd.

Ja, matte och hennes pojkvän är hemma och surrogatmatte förstås, husets äldre generation har åkt till varmare breddgrader (hoppas att mitt pinkande i knutarna inte är orsaken till detta och hoppas att de snart kommer hem igen). Jag har fått en ny sorts godis, de smakar bra och knastrar gott mellan mina små tänder.

Gårdens djurantal har igen ökat, igår föddes det två lamm och idag morse två till, lammen är nu alltsomallt 12 st. Igår var jag med ner till svinhuset. Medan de andra skötte grisar så utforskade jag omgivningen, det var mycket spännande att klättra i träd och hoppa på stenar. Jag pinkade så mycket jag orkade, men några milliliter måste jag spara att märka bänken i köket med. Detta var inte uppskattat av dem här hemma så jag fick gå ut en stund igen. Nåväl, en vacker dag kanske de förstår charmen med kattpiss i knutarna, jag anser det vara väldigt attraktivt, speciellt om det är mitt egna.

Igår kväll åts det chips, jag höll mig som vanligt väl framme. Jag råkade just springa på ett som hade fallit på golvet sen gårdagens chipsfest, det gott folk kallar jag för kattlycka.

För tillfället ses det på en film med bomber och magra kattor så jag tror jag avslutar här och tar mig lite kvällsbit och en bekväm plats att sova på.

Tack och gonatt, och framför allt glad påsk! Ät inte för mycket påskägg (själv föredrar jag Whiskas godis som jag varmt kan rekommendera för alla andra också). Purrmjau.

RSS 2.0