cowboys herding cats

Ta en titt på det här. Det är härifrån som alla vilda kattor kommer ifrån...

cowboys herding cats

Värpa ägg

Nästa vecka börjar påsken! För många innebär det äggjakt och att klä små spretiga kvistar med fjädrar och hoppas i sitt stilla sinne att de kommer att hinna slå ut innan påsken är slut och det är dags att kasta ut dem igen...

För mig innebär däremot påsken:

1. Matte och hennes pojkvän kommer hit.
2. De ska vara här en hel vecka.
3. Äta upp gräset som de odlar i små krukor inomhus.
4. Matte kommer hem
5. Hennes pojkväm också.
6. Äta godiset som matte har köpt till mig.
7. Bara till mig.
8. Piss-märka deras väskor.
9. Och deras kläder.
10. Hoppas på att de inte far igen.

Ni ser vad jag ser fram emot...

Jag har föresten värpt ett ägg en gång. Matte har bildbevis. Jag kanske kan lägga upp bilden lagom till PÅSK!

Vad tänker ni göra på påsken?





Veckans videoklipp!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-ltqz3EpufU&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-ltqz3EpufU&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Baahaa!

Bloggen har under de senaste veckorna mer eller mindre luggit i de sista små dödsryckningarna... Bloggandet har fått stiga åt sidan men nu ska jag försöka ta mig i mitt stora skinn och försöka skärpa mig!

Det glädjer mig att se att Nettan har varit in och kommenterat. Vem du nu än är... Du kom med ett mycket bra förslag! Dock minskas mina domäner till en minre yta på nätterna, då jag och mina vänner stängs in i de bakre regionerna på natten. Detta eftersom de, till skillnad från mig är mycket vilda på natten, vilket inte uppskattas av den mänskliga befolkningen i huset. Jag ska inte klaga vi har allt vi behöver men mitt piss-märkande försvåras. Men med ditt förslag har etsat sig fast i mitt lilla kattminne... Jag tillbringar dagarna med att leta efter gömställen där jag kan gömma mig när det närmar sig läggdags. Ett som har visat sig tillförlitligt är hyllan under TV:bordet men tyvärr tror jag att det stället har blivit upptäckt. Ibland brukar jag dra fram gamla godingar som köksstolarna men där brukar de hitta mig. Jag har ett par andra gömstallen på lager men de vågar jag inte publisera ifall att bloggen skulle komma i orätta händer!

Annars då? Ja allt har väl gått på som vanligt. Äta,sova piss-märka och slåss med Ellen. Ja just ja, ställningskriget med Ellen håller fortfarande på. Jag har dock stått på mig och daskat upp henne några gånger... Det är trots allt jag som är drotningen i huset!

Purrmjau-tills vi hörs igen!

RSS 2.0